Image

Ons nieuws

Home > Thuis bij Patricia

Thuis & op kantoor bij Patricia

Rotterdam, 20 juni 2021

Voorzichtig gaan er af en toe weer eens collega’s naar kantoor. Bij mij is kantoor nog steeds thuis. Op zich is het thuiswerken heerlijk. Geen reistijd van 2,5 uur per dag, dat scheelt behoorlijk. Maar ook geen collega’s om een praatje mee te maken of ritjes met de trein en op de OV fiets van en naar kantoor. Dat mis ik wel!

Ruim een jaar geleden begon ook ik met thuiswerken. Eerst aan de keukentafel, maar inmiddels heb ik een echte werkplek in de woonkamer. Behalve ikzelf, waren er ook 2 tieners die iedere dag van de ene les de andere inrolden achter hun computer. Regelmatig moest ik bijspringen als juf. Gelukkig mogen ze nu weer ‘gewoon’ naar school!

Verder ligt iedere werkdag onze teckel Kaj aan mijn voeten onder het bureau. Die vindt het heerlijk dat ik hele dagen thuis ben. Dus dat wordt nog afkicken voor hem als ik weer naar kantoor mag!

Het vinden van beschikbare vluchten voor de zeevarenden en monteurs blijft tot op heden voor veel bestemmingen nog een behoorlijke uitdaging. Net als alle reisrestricties die continue blijven veranderen.

We zien dat onze zakelijke klanten voorzichtig weer plannen gaan maken om op reis te gaan. En zijn dan ook blij om te kunnen helpen met een reisadvies op maat. Behalve vluchtinformatie of hotelsuggesties, hoort daar tegenwoordig ook het informeren over Covid-19 reisrestricties bij.

Hopelijk spreek ik u snel weer!

Meer nieuws

Duurzaam zakenreizen, het kan!

18 June 2021

Ondanks dat op dit moment het nog onduidelijk is, wanneer en in welke mate er weer gevlogen gaat worden is het wel duidelijk geworden dat…
LEES VERDER

Ontwikkelingen bij Anthony Veder Travel

29 June 2021

Het blijft nog steeds een uitdaging om vluchten, informatie over benodigde reisdocumenten, PCR testen en snel testen te vinden voor onze klanten.
LEES VERDER

To ensure the best experience on our website, we use cookies. Click 'I agree' to accept the cookies. You can click here to read our cookie policy.

I agree