Image

Ons nieuws

Home > Thuis en op kantoor bij Elise

Thuis en op kantoor bij Elise

Rotterdam, 25 maart 2021

Wie had ooit kunnen bedenken dat we een jaar nadat Corona ons land bereikte, nog steeds thuiswerken, geen handen schudden, afstand van elkaar houden en we helaas nog steeds zo min mogelijk mogen reizen. Ik heb zelfs collega’s een jaar niet “live” gezien. Gelukkig hebben we onderling wel veel contact middels videobellen. Het is een kwestie van aanpassen. En af en toe doen we een leuke muziekbingo, spelen we samen de Wie is de Mol app of wandelen we samen middels de ommetjes app 😊. Waar een wil is, is een weg zeg ik altijd maar.

Het werk is in zo n korte tijd enorm veranderd voor iedereen. Vele zakenreizigers van ons missen het reizen enorm. Dat is ook niet gek als je gewend bent iedere week veel mensen te ontmoeten en veel van de wereld te zien. Hopelijk gaat het vaccineren voorspoedig en kunnen we binnenkort de “normale” dingen weer gaan oppakken zoals het reizen naar het buitenland.

Bij AV Travel hebben we ons het afgelopen jaar geen moment verveeld. De zeevarenden en monteurs reizen nog steeds de hele wereld rond. Ik heb respect voor hen om zulke reizen te maken in deze tijd. Bij iedere reis die je maakt, heb je kans dat je besmet raakt. Iedere dag veranderen de reisrestricties van bestemmingen, waardoor je nog meer moet testen of andere documentatie moet laten zien bij de grens. En iedere keer hoop je dat je op de vlucht komt en de uitslag van je test net op tijd binnen is. Het is erg stressvol voor de reizigers en agenten. Echter proberen wij een stukje zorg weg te nemen en bij iedere reis weer te assisteren waar nodig.

Sinds december 2020 werk ik iedere maandag achter de receptie van Anthony Veder en probeer ik vanuit daar ook nog wat werkzaamheden voor Travel op te pakken. Het is wel een leuke afwisseling en zo leer ik het bedrijf en collega’s nog beter kennen, al is het op afstand.

Inmiddels ben ik in verwachting van een tweede dochtertje. Zij wordt eind mei verwacht. Per 1 mei dit jaar zal ik met zwangerschapsverlof gaan en na de zomer keer ik weer terug bij het team. Hopelijk is dan tegen die tijd de wereld weer wat meer open en kunnen we nieuwe en leuke plannen maken voor zowel business als leisure.

Meer nieuws

Thuis bij Heleen

07 December 2020

Wellicht is het u opgevallen dat u al even geen contact heeft gehad met Heleen Veldhuizen. Dat kan, Heleen assisteert sinds maart dit jaar de…
LEES VERDER

Kiezen voor groen reizen? De tijd is er rijp voor

01 December 2020

Wist u dat u bij Anthony Veder Travel ook al uw internationale treintickets kunt boeken? Steeds meer groeit het besef dat de internationale trein een…
LEES VERDER

To ensure the best experience on our website, we use cookies. Click 'I agree' to accept the cookies. You can click here to read our cookie policy.

I agree