Image

Ons nieuws

Home > Kiezen voor groen reizen? De tijd is er rijp voor

Kiezen voor groen reizen? De tijd is er rijp voor

Rotterdam, 1 december 2020

Wist u dat u bij Anthony Veder Travel ook al uw internationale treintickets kunt boeken? Steeds meer groeit het besef dat de internationale trein een welkom alternatief is voor korte afstand vluchten. Zeker in deze tijd.

Via een directe verbinding met de beschikbaarheid bij NS International bieden wij één loket voor alle internationale treinen vanuit Nederland: Thalys, Eurostar, ICE International, Intercity Berlijn en Intercity Brussel. Met NS International reist u niet alleen snel en comfortabel, u kiest ook voor het meest groene vervoersmiddel voor de middellange afstand. Wist u dat u gemiddeld 7 keer minder CO2-uitstoot veroorzaakt dan wanneer u met het vliegtuig naar dezelfde bestemming reist? Groen reizen groeit.

Comfortabel
Niet alleen voor het milieu en voor de economie is de trein het betere alternatief, het is ook het meest comfortabele alternatief: Meer beenruimte, geen file- of parkeerstress, geen lange inchecktijd, geen reistijd van en naar de luchthaven. Met WiFi aan boord is reistijd bovendien werktijd. En u komt aan in hartje stad!

Laatste nieuws
Vanaf 26 oktober reist u met Eurostar in recordtijd ook rechtstreeks naar Londen. Ondanks de reisbeperkingen op dit moment, informeren we u graag over deze duurzame manier van reizen. Overstappen in Brussel is niet meer nodig. Vanaf Amsterdam Centraal staat u na 4 uur en 10 minuten in het centrum van de Britse hoofdstad. Vanaf Rotterdam Centraal zelfs in 3,5 uur. De terugreis gaat nog sneller: ook direct, zonder overstap.

Voor vertrek met Eurostar gaat u door de douane en worden uw paspoort en bagage gecontroleerd. In de onderstaande animatie ziet u hoe dat gaat.

De directe Eurostar vertrekt van maandag t/m vrijdag om 16.47 uur uit Amsterdam en om 17.28 uur uit Rotterdam. Vanwege Corona rijdt de directe Eurostar die in de ochtend vertrekt, tijdelijk niet. Vanaf begin 2021 zal de directe Eurostar ook in de weekenden rijden.

Voor nu wordt reizen afgeraden. Maar zodra het weer kan, staan we graag voor u klaar!

Meer nieuws

Thuis bij Heleen

07 December 2020

Wellicht is het u opgevallen dat u al even geen contact heeft gehad met Heleen Veldhuizen. Dat kan, Heleen assisteert sinds maart dit jaar de…
LEES VERDER

Zeeliedenvervoer biedt vastigheid in barre tijden

13 December 2020

Lees hier het interview met Esther Pruijm in het magazine van Luchtvaartnieuws.
LEES VERDER

To ensure the best experience on our website, we use cookies. Click 'I agree' to accept the cookies. You can click here to read our cookie policy.

I agree