Image

Ons nieuws

Home > Reizen in Coronatijd

Reizen in Coronatijd

Rotterdam, 1 oktober 2020

De zomer is weer voorbij. Anthony Veder Travel heeft een alles behalve saaie zomer gehad. Honderden zeevarenden zijn eindelijk naar het schip of huis geboekt. Daarnaast hebben we succesvol een aantal klanten geholpen met repatriering en hebben we vele servicemonteurs weer op pad gestuurd.

Reizen is mogelijk
Reizen in deze tijd is toch even anders dan anders. Reizen is mogelijk, echter vergt het nu iets meer voorbereiding en planning. Voor elke bestemming, nationaliteit of vliegmaatschappij gelden weer andere regels en procedures. En iedere dag kan het weer veranderen. Bijvoorbeeld dient er bij een bepaalde bestemming vooraf een formulier of verklaring ingevuld te zijn. Of vraagt een airline de reiziger een negatieve PCR test te laten zien bij boarding. Dit alles om zo goed en veilig naar uw eindbestemming te komen.

Onze rol als offline reisagent is nog nooit zo cruciaal geweest
Wij verzamelen iedere dag alle nodige informatie van airlines, agenten en goede contacten. Iedere reiziger willen wij per reis zo goed mogelijk op de hoogte kunnen stellen van de actualiteit. Voor zeevarenden gelden vaak weer uitzonderingen. Zij maken noodzakelijke reizen en daarvoor gelden andere spelregels. Kortom voor iedere reiziger een reisadvies op maat!

De procedures rondom de afhandeling van reizen, zoals refunds, veranderen constant. We hebben van steeds meer maatschappijen weer de autoriteit om de refunds zelf direct uit te voeren. Neem gerust contact met ons op mocht u vragen hebben over uw geplande reis en wij zoeken de mogelijkheden uit. Dit scheelt wel degelijk een hoop uitzoekwerk en tijd.

Creatief zijn en meedenken met de klant is essentieel in deze tijd
Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en uiteindelijk vinden wij de juiste en passende oplossing voor iedere reiziger om veilig op zijn of haar eindbestemming te komen.

Meer nieuws

Maak kennis met onze 24-uurs dienst Aviapartner

21 September 2020

Als u weleens contact heeft gedurende de avonduren, nachten of weekenden, heeft u contact met ons: Aviapartner Nederland.
LEES VERDER

Thuis bij Nicole Griekspoor

30 September 2020

Sinds half maart werk ik volledig thuis. In het begin was dit heel vreemd, omdat alles natuurlijk anders (of niet) werkt zoals op kantoor. Na…
LEES VERDER

To ensure the best experience on our website, we use cookies. Click 'I agree' to accept the cookies. You can click here to read our cookie policy.

I agree