Image

Ons nieuws

Home > Maak kennis met onze 24-uurs dienst Aviapartner

Maak kennis met Aviapartner, onze 24-uurs dienst

Rotterdam, 21 september 2020

Als u weleens contact heeft over uw reis gedurende de avonduren, nachten of weekenden, dan heeft u contact met ons: Aviapartner Nederland. Aviapartner is een Belgisch bedrijf wat op meer dan 30 Europese luchthavens diensten aanbiedt. Hoofdzakelijk handelen wij luchtvaartmaatschappijen en zakenvliegtuigen af. Hieronder valt de afhandeling van de check-in, ticketing, bagage, platform en operations werkzaamheden.

Kantoor op Schiphol airport in de vertrekhal
Daarnaast hebben wij op Amsterdam Schiphol Airport een extra afdeling waar wij fungeren als nooddienst voor Anthony Veder Travel en een aantal andere Nederlandse en Belgische reisbureaus. Ons kantoor bevindt zich midden in het hart van de Nederlandse luchtvaart! Wij werken namelijk vanuit een backoffice midden in de vertrekhal van Amsterdam Schiphol Airport. Het voelt voor ons iedere dag weer als een feest om op deze mooie luchthaven te mogen werken! Wanneer de reisbureaus gesloten zijn, nemen wij de e-mail en de telefoon waar en zorgen wij dat u veilig van A naar B komt met de service die u gewend bent van uw reisagent.

Vast team met ervaren medewerkers
Wij hebben een vast team met ervaren medewerkers bij de nooddienst. Sommige collega’s werken er al bijna 20 jaar! Ons team bestaat uit verschillende leeftijden en nationaliteiten. U kunt natuurlijk altijd in het Nederlands en Engels bij ons terecht en soms zelfs in het Spaans, Portugees en Pools! Zoals eerder benoemd handelen wij ook veel luchtvaartmaatschappijen af op Schiphol en dat maakt ons werk een echte uitdaging. Het ene moment representeren wij een grote luchtvaartmaatschappij en het andere moment hebben wij contact met u en werken wij uit naam van een reisbureau.

Wij staan nog steeds voor u klaar
Op dit moment zijn wij erg blij dat u weer wat vaker belt of ons een e-mail stuurt. Door het Coronavirus waren de afgelopen maanden enorm rustig en hebben wij de hectiek, reuring en drukte gemist. Als backoffice zijn wij altijd open gebleven en ook werkzaam vanaf Schiphol. Het was in de maanden April en Mei erg gek om op de luchthaven te komen. Schiphol veranderde in een grote spookstad, mensen liepen ineens met mondkapjes en vermeden contact. Inmiddels zijn wij gewend aan de 1,5 meter en aan de grote plexiglas schermen die tussen ons en de passagiers staan.

Door de aangepaste schema’s van de luchtvaartmaatschappijen en reisrestricties blijft het voor ons een uitdaging om de juiste reis voor u te boeken. Het is even puzzelen, maar wij doen er alles aan om voor u het beste aanbod te selecteren. Wij hopen u snel weer eens te horen!

Tot horens,

Berend Rijsdijk
Teamleader Ticketing Aviapartner

Meer nieuws

Aflossingen van zeevarenden in Coronatijd: Eindelijk naar huis!

25 September 2020

Aflossingen regelen van zeevarenden is sinds maart een zeer grote uitdaging. Zo ook de aflossingen van onze Anthony Veder zeevarenden.
LEES VERDER

Onze uitdagingen tijdens COVID-19

02 July 2020

Voordat de landen werden afgesloten, hebben we ons best gedaan om alle passagiers naar hun bestemming te brengen en weer veilig naar huis te laten…
LEES VERDER

To ensure the best experience on our website, we use cookies. Click 'I agree' to accept the cookies. You can click here to read our cookie policy.

I agree