Image

Ons nieuws

Home > Thuis bij Nicole Griekspoor

Thuis bij Travel Consultant Nicole Griekspoor

Rotterdam, 30 september 2020

Werk je volledig vanuit huis en hoe bevalt dat?
Sinds half maart werk ik volledig thuis. In het begin was dit heel vreemd, omdat alles natuurlijk anders (of niet) werkt zoals op kantoor. Na aanschaf van een groot scherm, waar mijn laptop aan gekoppeld is, heb ik inmiddels een gezellig thuis kantoor gemaakt 😉

Wat ik het meest mis, is het sociale aspect van het kantoorleven, maar ik merk wel dat ik thuis productiever ben. Er is geen reistijd en als je nog wat langer door moet werken of in het weekend iets na wilt kijken dan is dat ook geen probleem.

Hoe verloopt de samenwerking met het team en de klant?
We starten onze werkdag, en sluiten ook weer af, met een video meeting om de dagelijkse werkzaamheden, COVID-19 wijzigingen etc. door te nemen en om te zien of we zaken van elkaar kunnen overnemen. En natuurlijk om even bij te kletsen.

Daarnaast laten we onze chatbox de hele dag open staan, zodat we makkelijk en snel met elkaar kunnen overleggen. Onze klanten kunnen ons gewoon bellen en bovendien komen er veel aanvragen via de e-mail binnen.

Wat doe je nog naast je werkzaamheden als reisagent?
Vanaf eind maart tot afgelopen maand heb ik ons Crewing Department bijgestaan met het snel uitzoeken van de vluchtmogelijkheden om de zeevarenden van onze schepen thuis of op het schip te krijgen. In het begin van de COVID-19 periode waren veel landen in lockdown, havens afgesloten en vielen vluchten uit.

Veel zeevarenden zaten daardoor langer aan boord of thuis dan gepland. Door als team creatief en snel te handelen en na veel uren werk is het uiteindelijk gelukt iedereen veilig van en aan boord te krijgen.

Wat is jouw motto?
Mijn motto is ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’.

Zeker in deze moeilijke COVID-19 tijd met thuis werken en veel gepuzzel en uitzoekwerk vind ik het belangrijk om de moed erin te houden, dus je kunt van mij altijd een grap tussendoor verwachten.

Meer nieuws

Reizen in Coronatijd

01 October 2020

De zomer is weer voorbij. Anthony Veder Travel heeft een alles behalve saaie zomer gehad. Honderden zeevarenden zijn eindelijk naar het schip of huis geboekt.
LEES VERDER

Aflossingen van zeevarenden in Coronatijd: Eindelijk naar huis!

25 September 2020

Aflossingen regelen van zeevarenden is sinds maart een zeer grote uitdaging. Zo ook de aflossingen van onze Anthony Veder zeevarenden.
LEES VERDER

To ensure the best experience on our website, we use cookies. Click 'I agree' to accept the cookies. You can click here to read our cookie policy.

I agree