Image

Ons nieuws

Home > Marja viert 45 jarig jubileum bij Anthony Veder Travel

Een bijzondere mijlpaal:
Marja 45 jaar bij Anthony Veder

Rotterdam, 12 september 2023

Op 1 september vierde Marja, Travel Consultant bij Anthony Veder Travel, haar 45-jarig jubileum. Met dit indrukwekkende dienstverband is zij tevens onze langstzittende collega.

Al op 18-jarige leeftijd begon Marja te werken bij Reisbureau Anthony Veder & Co, toen het kantoor nog aan de Scheepmakershaven in Rotterdam was gevestigd. Het was haar eerste baan en tot op de dag van vandaag de enige. In die tijd (1978) maakte het reisbureau veel vakantiereizen, met hun eigen touroperatorprogramma’s in Indonesië, Portugal en Griekenland. Marja begon bij Elly Ras op de Allsun Griekenland-desk en bleef dit 10 jaar doen.

 Image
 Image

Op 12 september verrasten haar collega’s haar op kantoor. Marja was sinds 1 september niet meer op kantoor geweest vanwege haar welverdiende vakantie. Met een smoes werd zij naar kantoor gelokt. Vanwege het nieuwe administratiesysteem zou er een training op kantoor zijn, waar iedereen geacht werd aanwezig te zijn.

Toen Marja binnenkwam verwelkomden we haar al bij binnenkomst. Marja had wel wat vlaggetjes verwacht bij haar bureau, maar alle felicitaties van (oud)collega’s en klanten, de versieringen, speciale fototaart en mooie cadeaus en bloemen deden haar realiseren dat deze mijlpaal wel heel speciaal was.

Marja is een evenwichtige en bescheiden collega waar je altijd op kunt rekenen. Ze is zeer servicegericht voor onze klanten, zeer collegiaal en flexibel met haar collega’s. Al met al een top collega, waar we ook de komende jaren met veel plezier mee kunnen blijven samenwerken.

 Image

Meer nieuws

Aanvullende gegevens nodig voor Eurostar ticket London

02 April 2024

Voor reizen naar en vanuit het Verenigd Koninkrijk is de reiziger verplicht aanvullende passagiersgegevens door te geven aan de Britse overheid. Dit moet de reiziger…
LEES VERDER

Zomerupdate van Transavia

18 March 2024

Transavia gaat vanaf 3 april aanstaande geld rekenen voor het meenemen van trolleys aan boord. Wel is het mogelijk gratis kleine bagage mee te nemen…
LEES VERDER

To ensure the best experience on our website, we use cookies. Click 'I agree' to accept the cookies. You can click here to read our cookie policy.

I agree