Image

Ons nieuws

Home > Imagine – een blog van Jannet

Imagine….

Rotterdam, 23 maart 2022

Wie kent het niet, de wereldberoemde klassieker van John Lennon.
Dit nummer schoot mij deze week opeens te binnen. Zelf zing ik al jaren in een popkoor en regelmatig wordt het in december gezongen met de hoop op een vredige wereld in het nieuwe jaar.

Zingen in een koor is voor mij de manier om te ontspannen en de dagelijkse beslommeringen even te vergeten. Samen werken naar mooie optredens, die dit jaar gelukkig weer op de agenda staan. En die samenwerking is deze dagen ook weer zo herkenbaar bij het Anthony Veder team.

Na bijna 2 jaar is er eindelijk licht aan het eind van de tunnel, steeds meer landen kleuren groen, minder reisbeperkingen en meer reisaanvragen. Tot de laatste week in februari. De dagen ervoor was het al onrustig, steeds meer vluchten worden geannuleerd of bestemmingen worden uit vluchtschema’s gehaald.

 Image

De inval van Rusland in Oekraïne is een feit. De reisbranche, die nog aan het opklimmen is vanuit een diep dal, wacht net als de rest van de wereld in spanning af wat dit gaat brengen. Ook voor onze rederij, waar vele opvarenden afkomstig zijn uit de Oekraïne.

De trieste verhalen wandelen letterlijk onze afdeling binnen en staan aan ons bureau. De vele regels tijdens de pandemie, het nieuwe reserveringssysteem waaraan we hebben moeten wennen, het wel of niet op kantoor werken, alles valt hierbij volledig in het niet en we hebben ons nog nooit zo hulpeloos gevoeld.

We verdelen de taken en gaan aan de slag. Op zoek naar beschikbare vluchten en accommodatie in Nederland, waar bemanning en familieleden op de vlucht, door Anthony Veder een onderkomen wordt aangeboden. Op het moment van dit schrijven is het ons gelukt al diverse gezinnen in veiligheid te brengen.

 Image

Onze vaste mailafsluiting van de afgelopen twee jaar
krijgt hierdoor een hele andere betekenis.

Stay safe & stay healthy
Jannet

You may say I’m a dreamer, but I’m not the only one
I hope someday you’ll join us and the world will live as one

Luister Imagine

Meer nieuws

Maak kennis met Mercy Ships

14 March 2022

Deze keer geen leverancier die in het zonnetje staat, maar een bijzondere klant die we bij Anthony Veder een warm hart toedragen: Mercy Ships. Mercy…
LEES VERDER

Het boeken van opties

28 February 2022

Het komt regelmatig voor dat klanten ons vragen de boeking langer in optie te houden of om te kijken of we de ticketdeadline kunnen verlengen.…
LEES VERDER

To ensure the best experience on our website, we use cookies. Click 'I agree' to accept the cookies. You can click here to read our cookie policy.

I agree