Image

Ons nieuws

Home > Maak kennis met airBaltic

Maak kennis met AirBaltic

Rotterdam, 29 mei 2024

Ontdek airBaltic’s directe vluchten van Amsterdam naar Palanga

Maak u klaar om de Baltische kust te verkennen met airBaltic’s gloednieuwe route van Amsterdam naar Palanga. Stap aan boord bij airBaltic, de trotse nationale luchtvaartmaatschappij van Letland, en geniet van een naadloze reiservaring naar deze charmante kustplaats. Met moderne vliegtuigen, een breed scala aan bestemmingen en exclusieve voordelen van ons airBaltic Club loyaliteitsprogramma, beloven we een reiservaring die boven verwachtingen uitstijgt. Of u nu kiest voor onze comfortabele Economy Class of geniet van de luxe van onze Business Class, bij airBaltic staat jouw comfort voorop.

 Image
 Image

Ontdek snel en gemakkelijk de Baltische schoonheid!
Deze non-stopvlucht van Amsterdam naar Palanga biedt reizigers een snelle en efficiënte reis van slechts 2 uur. Bespaar kostbare tijd en vermijd lange overstappen, zodat u snel kunt genieten van de betoverende kustlijn en rijke geschiedenis van Palanga. Met airBaltic’s directe verbinding kun je moeiteloos nieuwe avonturen beginnen zodra u aankomt.

Vluchtschema

Momenteel vliegt airBaltic twee keer per week van Amsterdam naar Palanga en vice versa. De vluchten vertrekken vanuit Amsterdam op woensdag en zondag, en de retourvluchten vanuit Palanga vinden plaats op dezelfde dagen.

BT1062 Amsterdam – Palanga 14:45 17:45
BT1061 Palanga – Amsterdam 12:50 14:00

Momenteel zijn er alleen tickets voor het zomerseizoen beschikbaar, maar airBaltic wil de route ook in de winter aanbieden.

Codeshare met KLM
Op de nieuwe lijndienst naar Palanga heeft de maatschappij een codeshare-overeenkomst met Air France-KLM en Delta Air Lines. Daardoor kunnen passagiers op Schiphol op één ticket, overstappen op andere vluchten. Ook voor zeeliedenvervoer.

airBaltic biedt nu in totaal weer vier routes vanaf de Nederlandse luchthaven aan. De andere drie gaan naar de Baltische hoofdsteden Riga, Vilnius en Tallinn.

 Image
 Image

Business class
Als business class passagier bij een vlucht van airBaltic ontvangt u uitzonderlijke service. U krijgt prioriteit bij het instappen, een stoel voorin de cabine met een extra vrije stoel voor meer privacy, een driegangen gourmetmaaltijd, onbeperkte frisdranken en alcoholische dranken, en een snelle uitgang bij vertrek. Check online in 5 dagen voor vertrek of maak gebruik van de speciaal aangewezen incheckbalie voor de business class op de luchthaven.

Loop door de snelle securitycontrole bij de luchthaven en breng uw tijd door met waarde in de business lounge. U bent als eerste aan boord van het vliegtuig met voorrang bij het instappen.
Als business class passagier op een van onze vluchten wordt u verwend met een seizoensgebonden driegangenmaaltijd en een ruime keuze aan drankjes tijdens de vlucht. Afhankelijk van de vluchtduur en vertrektijd bestaat u maaltijd uit een voorgerecht, een warm of koud hoofdgerecht en een dessert.

De bagagelimiet in de business class is 2 handbagagestukken, 1 persoonlijk item, 2 ingecheckte tassen met een gezamenlijk gewicht van maximaal 46 kg en sportuitrusting.

Economy class

Deze klasse biedt ruime stoelen in een 2-3 configuratie. Reizigers profiteren al van deze voordelen in de standaard Economy Class, waaronder een comfortabele stoel met een seat pitch van 32 inch (81,28 cm). Voor de Economy Class mag u een handbagagestuk meenemen en een persoonlijk item. Het totale gecombineerde gewicht van het handbagagestuk en het persoonlijke item mag niet meer zijn dan 8 kg.

Ontdek de Voordelen van airBaltic Club
Als lid van airBaltic Club, ons innovatieve loyaliteitsprogramma, verdient u punten voor elke vlucht die u maakt. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor beloningen zoals gratis vluchten, upgrades, en nog veel meer. Bovendien ontvangt u direct 10% korting op warme en koude dranken aan boord wanneer u zich bij airBaltic Club aansluit.

Meld u hier aan

 Image

Meer nieuws

Tip van reiziger voor reiziger - reissokken

26 June 2024

Comfortabel en zorgeloos reizen willen we allemaal. Iedere dag zijn wij in gesprek met onze reizigers. In een van deze gesprekken, kregen wij een tip…
LEES VERDER

Extra vlucht naar Dubai met Emirates

20 June 2024

Vanaf 2 juli a.s. zullen er door de luchtvaartmaatschappij Emirates twee extra vluchten worden ingezet op de route Dubai – Amsterdam. De extra vlucht wordt…
LEES VERDER

To ensure the best experience on our website, we use cookies. Click 'I agree' to accept the cookies. You can click here to read our cookie policy.

I agree