Image

Ons nieuws

Home > Maak kennis met Garuda

Maak kennis met Garuda

Rotterdam, 20 maart 2024

Geniet van de beroemde Indonesische gastvrijheid aan boord bij Garuda Indonesia, de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië. Met meer dan 30+ binnenlandse bestemmingen brengt Garuda Indonesia haar passagiers met een zeer moderne vloot naar onder meer Jakarta, Bali-Denpasar, Lombok, Surabaya, Yogyakarta en Ambon in comfort en stijl. Ook internationale bestemmingen kunnen via Jakarta bereikt worden waaronder Singapore, Maleisië en Australië.

De enige non-stop Amsterdam – Jakarta vlucht!

Deze directe verbinding brengt reizigers in minder dan 14 uur van Amsterdam naar Jakarta. Bespaar tot 4 uur aan reistijd zonder last te hebben van een overstap op een ander vliegtuig midden in de nacht. Men komt daadwerkelijk uitgerust aan in Indonesië.

 

 Image
 Image

Momenteel vliegt Garuda Indonesia twee keer per week van Amsterdam naar Jakarta en v.v. Op dit moment vertrekken ze vanuit Amsterdam op maandag en zaterdag. De retourvlucht naar Amsterdam vanuit Jakarta is op donderdag en zondag.

Sinds kort is er een code share samenwerking met KLM waardoor er drie extra vluchten worden aangeboden met een Garuda Indonesia vluchtnummer. Deze vlucht maakt een korte tankstop in Kuala Lumpur. De vluchtnummers zijn GA9089 en GA9088

First & Business Class

De Boeing 777-300ER, waarmee wordt gevlogen van/naar Amsterdam, biedt ook First Class aan waarin reizigers ongekende luxe en privacy kunnen ervaren. Er kan genoten worden van extra’s zoals een persoonlijke assistent voor en na de vlucht, toegang tot First/VIP lounges en nog veel meer. Binnen Nederland en grensstreken en groot Jakarta (Jabotetabek) worden reizigers zelfs opgehaald en gebracht met een luxe wagen.

Ook onze unieke Business Class, met onder andere een Chef de Cuisine aan boord, voorziet perfect in de luxueuze ervaring. Business Class passagiers genieten van een ruime 1-2-1 configuratie met gangpadtoegang voor elke stoel. Deze stoelen zijn eenvoudig aan te passen tot volledige platte bedden om te genieten van een goede nachtrust.

Voor First -en Business Class mag respectievelijk maximaal 50kg en 40kg bagage worden meegenomen. Daarbij mag voor beide klassen een maximum van 10kg aan handbagage worden meegenomen en een handtas of laptoptas

 Image
 Image

Economy Class

Deze klasse biedt ruime stoelen met een unieke 3-3-3 configuratie. Reizigers genieten al van deze voordelen in de standaard Economy Class met onder andere een ruime stoel met een seat pitch van 32 inch / 81.28 cm en 30 kg bagagevrijdom. Ook mag daarnaast handbagage van maximaal 7kg en een handtas of laptoptas worden meegenomen in de cabine.

Extra services

In de Boeing 777-300ER is er Wi-Fi (tegen kosten) aan boord en een Personal Touch Screen Entertainment systeem. Naast de standaard bagage per cabine mag er ook kosteloos tot 23kg aan sportbagage worden meegenomen. En een fiets zelfs kosteloos tot 30kg, mits goed verpakt in een fietsdoos of speciale fietskoffer.

Voor reizigers met een kind tot 2 jaar kan een stoel met een baby bassinet worden aangevraagd op basis van beschikbaarheid. Minder valide reizigers kunnen een rolstoelbegeleiding aanvragen.

Garuda Miles Frequent Flyer

Sinds maart 2014 is Garuda Indonesia lid van luchtvaartalliantie SkyTeam. Hierdoor kunnen onze reizigers goede aansluitingen worden geboden en kan men, naast de voordelen van het Garuda Miles lidmaatschap, profiteren van de Frequent Flyer programma samenwerking tussen de diverse SkyTeam carriers zoals KLM’s Flying Blue, waardoor de reiziger ook op een Garuda Indonesia vlucht gemakkelijk mijlen kan sparen of verbruiken!

 Image
 Image

Skytrax Awards

In de afgelopen 10 jaar zijn er meerdere awards uitgereikt met betrekking tot het product en service. Sinds 2014 door Skytrax geëerd als 1 van de 10 airlines in de wereld met de exclusieve status van “5-Star Airline”. Tevens heeft Garuda Indonesia in zowel 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 en 2023 de titel “World’s Best Cabin Crew” ontvangen. Dit standaard service level is tot nu toe gehandhaafd.

Meer weten over Garuda

Meer nieuws

Aanvullende gegevens nodig voor Eurostar ticket London

02 April 2024

Voor reizen naar en vanuit het Verenigd Koninkrijk is de reiziger verplicht aanvullende passagiersgegevens door te geven aan de Britse overheid. Dit moet de reiziger…
LEES VERDER

Zomerupdate van Transavia

18 March 2024

Transavia gaat vanaf 3 april aanstaande geld rekenen voor het meenemen van trolleys aan boord. Wel is het mogelijk gratis kleine bagage mee te nemen…
LEES VERDER

To ensure the best experience on our website, we use cookies. Click 'I agree' to accept the cookies. You can click here to read our cookie policy.

I agree