Image

Ons nieuws

Home > Vlieg duurzaam

Vlieg duurzaam

Rotterdam, 30 april 2023

Natuurlijk weten we allemaal dat vliegen slecht is voor het milieu. Om bedrijven, die bij ons boeken te helpen een duurzame keus te maken uit onze offerte, tonen wij bij iedere aangeboden vlucht de CO2 uitstoot. Het offerte programma waarmee wij werken, biedt deze mogelijkheid en zo zijn wij in staat om onze klanten meer service te verlenen.

Ook airlines zijn bezig om hun vloot te verduurzamen. Sinds 10 januari dit jaar heeft KLM het percentage Sustainable Aviation Fuel voor vluchten vanaf Amsterdam verdubbeld (van 0,5% naar 1%). KLM wil op deze manier de markt voor SAF verder stimuleren. De meerkosten van deze brandstof zijn al in uw ticketprijs verwerkt.

 Image
 Image
 Image

Graag herinneren wij u nog aan de mogelijkheid om als KLM BlueBiz deelnemer te participeren in de CO2ZERO-service van KLM. Met uw blue credits compenseert u de vlucht gerelateerde CO2-uitstoot van uw bedrijf over de afgelopen 12 maanden op alle vluchten met Air France, KLM en Delta Air Lines. Het enige wat u hoeft te doen om de ecologische voetafdruk van uw bedrijf te compenseren, is het deelnameformulier invullen.

Ben u nog geen lid van het KLM BlueBiz programma, meldt u dan hier aan: https://www.bluebiz.com/nl/campaigns/nl/anthony-veder-enrolment/

Ook andere maatschappijen promoten het sustainable vliegen steeds meer. De Lufthansa Group breidt haar portfolio van duurzame reisaanbiedingen verder uit en is de eerste luchtvaartgroep ter wereld die een nieuw product aanbiedt voor klimaatvriendelijker vliegen: de groene tarieven.

Deze Green Fares maken het mogelijk om in de toekomst met een klik duurzamer te vliegen, aangezien de nieuwe tarieven al inclusief compensatie van vlucht gerelateerde CO2-uitstoot zijn.

 Image
 Image

Meer nieuws

Fijne Feestdagen en een prachtig 2024

19 December 2023

We wensen u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar
LEES VERDER

Maak kennis met Europcar

08 December 2023

Of u nu een auto wilt huren voor een zakelijke of persoonlijke reis, met een huurauto van Europcar heeft u geen “gedoe”. Europcar heeft eigen…
LEES VERDER

To ensure the best experience on our website, we use cookies. Click 'I agree' to accept the cookies. You can click here to read our cookie policy.

I agree