Image
Close up of black hands of woman sitting in airport lounge checking her valid digital vaccination passport for covid19 while holding face mask and boarding pass. Businesswoman displaying health passport for covid-19 while traveling during coronavirus pandemic. The health certificate indicates that the holder has been vaccinated against coronavirus covid-19 and is now able to travel.

Ons nieuws

Home > KLM upload@home

KLM upload@home

Rotterdam, 30 november 2021

U heeft een zorgeloze start van uw reis met de nieuwe service van KLM; Upload@Home. Om voorbereid en vlot op reis te gaan, controleert KLM vooraf de COVID-19 gerelateerde inreisdocumenten.

Verzamel de documenten thuis, upload ze niet eerder dan 3 dagen voor uw reis en KLM controleert ze en stuurt een e-mail of alles compleet is. Als het niet in orde is vertellen ze wat u vervolgens kunt doen. Zo weet u zeker dat u alle inreisdocumenten heeft en bent u op Schiphol minder tijd kwijt. Zodra u een ticket heeft geboekt naar een bestemming waarvoor Upload@Home gebruikt kan worden, ontvangt u een uitnodiging voor deelname via e-mail, internet check-in of via sms.

Momenteel wordt deze service alleen aangeboden op vluchten naar Istanbul, Sint Maarten, Spanje, Duitsland, Curaçao, Dubai, Lima, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Canada en Nederland. Let op: deze service geldt alleen als een van de bovenstaande bestemmingen uw eindbestemming is. Als u alleen overstapt op een van deze bestemmingen, dan wordt deze service niet aangeboden. Deze service is niet verplicht en u kunt ook de inreisdocumenten laten controleren op de luchthaven.

Tip: neem een papieren versie van alle bovenstaande geüploade documenten mee wanneer u reist, aangezien u deze wellicht nog op bestemming dient te laten zien. Het kan dat de COVID-19-vereisten in de tussentijd veranderen en dat er op Schiphol nog een controle wordt gedaan naar de documenten.

Meer informatie over KLM’s COVID-19 check, Upload@Home.

https://www.klm.nl/information/covid-19/covid-19-document-check

Meer nieuws

Thuis bij Kim

04 December 2021

Wat een ommezwaai weer. Daar waar we na de zomervakanties eind augustus weer langzaam meer naar kantoor konden gaan, werken we als team per half…
LEES VERDER

Parijs met de Thalys, een aanrader

01 December 2021

Afgelopen maand bezocht onze manager Esther Pruijm samen met haar dochter Roos de lichtstad Parijs.
LEES VERDER

To ensure the best experience on our website, we use cookies. Click 'I agree' to accept the cookies. You can click here to read our cookie policy.

I agree