Image

Ons nieuws

Home > Thuis en op kantoor bij Marjolein

Thuis en op kantoor bij Marjolein

Rotterdam, 6 oktober 2021

Langzaam aan gaan we weer terug naar het ‘nieuwe normaal’.
Wie had dat gedacht in maart 2020 toen de hele wereld ineens op slot ging. Na bijna 15 jaar bij Anthony Veder Travel had ik nog nooit een dag thuisgewerkt.

Inmiddels heb ik m’n eigen werkkamer ingericht van waaruit ik rustig kan werken. Maar even sparren met collega’s en dat praatje bij de koffie automaat dat mis je toch wel. Het is fijn dat dit na bijna 1,5 jaar nu weer kan.

Sommigen zullen mij nog niet zo lang kennen. Ik werk inmiddels al 15 jaar bij Anthony Veder Travel. Maar hield mij alleen bezig met de zakelijke klanten van Anthony Veder Travel. Toen dit door de pandemie volledig wegviel ben ik ook de zeelieden klanten gaan helpen. Het was even wennen in het begin, maar inmiddels heb ik in dit soms hectische wereldje ook mijn weg gevonden.

Inmiddels wordt er ook zakelijk steeds meer gereisd. Er zijn nog steeds veel restricties die wij voor elke reis moeten checken. Afgelopen zomer mocht ik zelf naar Griekenland op vakantie. Dat was toch wel weer even spannend met de restricties en formulieren die ingevuld moesten worden. Dan merk je weer hoe belangrijk het is om de klant goed te informeren over alle reisrestricties in deze tijd.

Wij staan voor u klaar om een veilige en onbezorgde reis te organiseren.

Meer nieuws

Ik wil graag reizen, kan dat en wat is daar voor nodig?

01 October 2021

Dagelijks veranderen de regels of procedures per land voor inkomende en uitgaande reizen. De regels voor de EU verschillen enorm in vergelijking met andere continenten.
LEES VERDER

Bluebiz is hét beste programma voor zakelijk reizen

30 September 2021

Met bluebiz -hét spaarprogramma voor zakelijk reizen- ontvangt u over elke gemaakte vlucht blue credits. Deze kunt u eenvoudig inwisselen voor een gratis ticket en…
LEES VERDER

To ensure the best experience on our website, we use cookies. Click 'I agree' to accept the cookies. You can click here to read our cookie policy.

I agree