Lidmaatschappen & deelnemingen

Anthony Veder Travel B.V. is aangesloten bij de volgende organisaties

Lidmaatschappen & deelnemingen

Anthony Veder Travel B.V. is aangesloten bij de volgende organisaties:


ANVR
Anthony Veder Travel B.V. (KvK 24242705 te Rotterdam) is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) onder nummer 04350. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-B2B-voorwaarden en overige belangrijke informatie.


SGR
Anthony Veder Travel B.V. (KvK 24242705 te Rotterdam) is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) onder nummer 2151. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de in dit programma gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Voor de garantieregeling van de SGR klik hier.

 

IATA

Anthony Veder Travel B.V. is IATA-geaccrediteerd. Dit wil zeggen dat onze organisatie formeel erkend is als verkoper en uitgever van internationale vliegtickets

De International Air Transport Association (IATA) is opgericht in 1919. IATA brengt ongeveer 300 luchtvaartmaatschappijen samen. Vluchten, uitgevoerd door deze luchtvaartmaatschappijen beslaan ongeveer 95% van alle internationale lijndiensten. IATA zorgt ervoor dat passagiers, vracht en post zo gemakkelijk mogelijk wereldwijd kunnen reizen, als ware er geen verschil tussen luchtvaartmaatschappijen. Tevens helpt IATA luchtvaartmaatschappijen om hun operatie veilig, betrouwbaar, efficiënt en economisch onder duidelijk gedefinieerde regelgeving uit te voeren. IATA is tevens de link tussen reisagenten en luchtvaartmaatschappijen. Zo representeren de aangesloten reisagenten de aangesloten luchtvaartmaatschappijen en zorgt IATA onder andere voor het betalingsproces. Reisagenten hebben binnen IATA het voordeel van een overkoepelend neutraal service standaard en een professioneel niveau van expertise. 


BTP Zakenreizen
Anthony Veder Travel B.V. is voor haar inkoopcontracten van luchtvaartmaatschappijen als zelfstandig IATA reisagent lid van de Business Travel Partners (BTP). Business Travel Partners is een samenwerking van IATA reisbureaus met een expertise in het verzorgen van vliegtickets voor zakenreizigers, zeelieden én particulieren! De BTP omzet bedraagt ruim 70 miljoen euro. Door gezamenlijke inkoopkracht maken wij de scherpste prijs- afspraken waardoor u als (zaken) reiziger profiteert van de beste tarieven! Voor meer informatie over Business Travel Partners klik hier.